Kontakt Meta IT

Kontakt Meta IT for et uforpliktende tilbud! Vi prosjekterer og leverer tjenester innen utvikling av digitale løsninger, grafisk design, profilering og markedsføring til privatmarkedet, små og mellomstore bedrifter. Vi har tilgang til rimelige og kompetente underleverandører innen grafisk design, webutvikling, apputvikling, animasjon, VR, AR og digital spillutvikling.

Kontakt Meta IT for et uforpliktende tilbud! Vi har tilgang til rimelige og kompetente underleverandører innen grafisk design, webutvikling, apputvikling, animasjon, VR, AR og digital spillutvikling.

Kontakt Meta IT v/

Taulant Shamolli

Optimist, strukturert og proaktiv.

Erfaring og kompetanse innen:

  • Prosjektledelse
  • Data og nettverk
  • WordPress / Squarespace
  • Bedriftsprofilering / Grafisk Design
  • Brukerstøtte / Kundeservice
  • Audiovisuelle løsninger

Start noe nytt med Meta IT
Si hei!

FUS - CAMPUS SOGNDAL

- Nettverk av gründerbedrifter og etablert næringsliv

Vi har kontor i vakre Sogndal i Sogn og Fjordane, og leverer våre tjenester over hele Norge.

Meta IT prosjekterer og leverer tjenester innen utvikling av digitale løsninger, grafisk design, profilering og markedsføring til privatmarkedet, små og mellomstore bedrifter. Vi har tilgang til rimelige og kompetente underleverandører innen webutvikling, apputvikling, animasjon, VR, AR og digital spillutvikling.

Meta IT tilbyr HR Portal for små og mellomstore bedrifter. Portalen er bygd i samarbeid med Sagene Data AS. Det er et webbasert system som håndterer føring av fravær, medarbeidersamtaler, teamledersamtaler, egenmeldinger og søknader om permisjon.

Meta IT SiteLock - metait.no