Våre kunder

Vi har levert alt fra enkle til mer avanserte løsninger. Våre tjenester er grafisk design, webutvikling, apputvikling, profilering og markedsføring. Vi tilpasser oss kundens behov og budsjett.

Meta IT - Omtale

Utført samme dag til bra pris!
Vi har hatt et par oppdrag hos Meta IT. Arbeidet har blitt utført samme dag til en bra pris. Taulant er meget hyggelig og lett å samarbeide med og vi er meget fornøyd.
Elisabeth Mørk
Gir sin sjel i samarbeid med oss!
Vi har jobbet med Taulant i snart 3 år. Han er en person som ikke bare er flink og leverer, han gir sin sjel i samarbeid med oss. Vi er veldig takknemlig for å kunne jobbe sammen med han. Vi i African Sunz og Juatoto anbefaler Meta IT til alle som vil forbedre sin webside eller trenger hjelp innen IT.
Balita Serge Buhendwa
Vi kan på alle måter anbefale Meta IT
Taulant er en hyggelig og omgjengelig person som ønsker å gjøre sitt beste i de oppgaver han settes til. Han er kunnskapsrik, interessert og en person som lærer veldig raskt. Han ser sammenhenger og forstår helheten både for kunden og for bedriften. Vi kan på alle måter anbefale ham.
Stian Krog
Daglig leder / Sagene Data AS

Start noe nytt med Meta IT
Si hei!

FUS - CAMPUS SOGNDAL

- Nettverk av gründerbedrifter og etablert næringsliv

Vi har kontor i vakre Sogndal i Sogn og Fjordane, og leverer våre tjenester over hele Norge.

Meta IT prosjekterer og leverer tjenester innen utvikling av digitale løsninger, grafisk design, profilering og markedsføring til privatmarkedet, små og mellomstore bedrifter. Vi har tilgang til rimelige og kompetente underleverandører innen webutvikling, apputvikling, animasjon, VR, AR og digital spillutvikling.

Meta IT tilbyr HR Portal for små og mellomstore bedrifter. Portalen er bygd i samarbeid med Sagene Data AS. Det er et webbasert system som håndterer føring av fravær, medarbeidersamtaler, teamledersamtaler, egenmeldinger og søknader om permisjon.

Meta IT SiteLock - metait.no