Privacy statement (EU)

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert den 2. desember 2019 og gjelder alle innbyggere i EØS området.

I denne personvernerklæringen forklarer vi hva vi gjør med dataene vi innhenter om deg viahttps://metait.no. Vi anbefaler deg å lese denne uttalelsen nøye. I vår behandling overholder vi kravene i personvernlovgivningen. Det betyr blant annet at:

  • vi oppgir tydelig hvilke formål vi behandler personopplysninger for. Vi gjør dette ved hjelp av denne personvernerklæringen;
  • vi tar sikte på å begrense samlingen av personopplysninger til bare de personopplysningene som er nødvendige for legitime formål;
  • vi ber først om ditt eksplisitte samtykke til å behandle dine personopplysninger i tilfeller som krever ditt samtykke;
  • vi tar passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger og krever også dette fra parter som behandler personopplysninger på våre vegne;
  • vi respekterer din rett til å få tilgang til dine personlige data eller få dem rettet eller slettet, på forespørsel.

Hvis du har spørsmål, eller ønsker å vite nøyaktig hvilke data vi oppbevarer om deg, kan du kontakte oss.

1 Formål, data og oppbevaringsperiode

1.1 Vi bruker dine data til følgende formål:
Kontakt – via telefon, e-post, og/eller nett-skjema
For dette formålet bruker vi følgende data:
  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Ip-adresse
  • Plassering
  • Besøksadferd
  • Telefonnummer
Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:
Utførelse av en avtale
Oppbevaringsperiode
Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.
1.2 Vi bruker dine data til følgende formål:
Nyhetsbrev
For dette formålet bruker vi følgende data:
  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:
Samtykke innhentet
Oppbevaringsperiode
Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.
1.3 Vi bruker dine data til følgende formål:
Samle og analysere statistikk for forbedring av nettsted.
For dette formålet bruker vi følgende data:
  • Ip-adresse
  • Plassering
  • Besøksadferd
Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:
Samtykke innhentet
Oppbevaringsperiode
Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

2 Deling med andre parter

Vi deler ikke dine data med tredjepartsaktører.

3 Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. For mer informasjon om informasjonskapsler, vennligst se vår Informasjonskapselerklæring
Vi har inngått en databehandleravtale med Google.

4 Sikkerhet

Vi er forpliktet til sikkerheten til personopplysninger. Vi tar passende sikkerhetstiltak for å begrense misbruk av og uautorisert tilgang til personopplysninger. Dette sikrer at bare de nødvendige personene har tilgang til dataene dine, at tilgangen til dataene er beskyttet, og at våre sikkerhetstiltak blir gjennomgått regelmessig.

Sikkerhetstiltakene vi bruker består av:

  • Brukernavn og passord
  • TLS / SSL

5 Tredjeparts nettsteder

Denne personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparts-nettsteder koblet til via lenker på nettstedet vårt. Vi kan ikke garantere at disse tredjepartene håndterer dine personopplysninger på en pålitelig eller sikker måte. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringene til disse nettstedene før du bruker disse nettstedene.

6 Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Det anbefales at du konsulterer denne personvernerklæringen regelmessig for å være klar over eventuelle endringer. I tillegg vil vi aktivt informere deg der det er mulig.

7 Få tilgang til og endre dataene dine

Hvis du har spørsmål eller ønsker å vite hvilke personopplysninger vi har om deg, kan du kontakte oss. Du kan kontakte oss ved å bruke informasjonen nedenfor. Du har følgende rettigheter:

  • Du har rett til å vite hvorfor dine personlige data er nødvendige, hva som vil skje med dem og hvor lenge de blir beholdt i.
  • Rett til tilgang: Du har rett til tilgang til dine personopplysninger som er kjent for oss.
  • Rett til retting: du har rett til å supplere, rette, slette eller blokkere dine personopplysninger når du måtte ønske det.
  • Hvis du gir oss ditt samtykke til å behandle dataene dine, har du rett til å tilbakekalle det samtykket og å få dine personlige data slettet.
  • Rett til å overføre dataene dine: du har rett til å be om alle dine personopplysninger fra behandlingsansvarlig og overføre dem i sin helhet til en annen behandlingsansvarlig.
  • Retten til å innvende: du kan innvende mot behandlingen av dataene dine. Vi overholder dette, med mindre det er berettiget grunn til behandling.

Sørg for å alltid oppgi hvem du er, slik at vi kan være sikre på at vi ikke modifiserer eller sletter data fra feil person.

8 Innsending av en klage

Hvis du ikke er fornøyd med måten vi håndterer (en klage på) behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å sende inn en klage til Datatilsynet.

9 Kontaktdetaljer

Meta IT
Trolladalen 30, 6856 Sogndal
Norge
Nettsted: https://metait.no
E-post: info@metait.no
Telefonnr: 97513310