Animasjon

Meta IT har underleverandører som er eksperter på animasjon med lang erfaring. Vi er her for å veilede deg gjennom merkevarebygging av virksomheten din på best mulig måte, med en animert forklaringsvideo av høy kvalitet!

N

Manuskript

N

Konseptualisering & storyboard

N

Fortellerstemme

Animasjon – Forklaringsvideoer fra start til slutt

Du lurer kanskje på om du trenger en animert videotjeneste? Svaret på det er ganske enkelt. En av de beste måtene å fange publikums oppmerksomhet på er å gi dem noe som er unikt og skiller seg ut. Animert forklaringsvideo kan være nettopp det! Selv om de er svært effektive, er det ikke alle bedrifter som tenker på det når det gjelder merkevarebygging. Imidlertid kan det være det perfekte verktøyet for å hjelpe deg å skille deg ut! Vi hjelper deg gjennom alle våre prosesser og er alltid på utkikk etter å gjøre noe nytt og bedre med hvert prosjekt. Å jobbe med oss er en vinn-vinn situasjon! Uansett hva, så kan du forvente at virksomheten din vil vokse!

Meta IT har underleverandører som er eksperter på animasjon med lang erfaring. Vårt team for produksjon av animasjonsforklaringsvideoer har de ferdighetene, kunnskapene og erfaringene som trengs for å bringe ideene dine til live!

Animasjon prosess:

Autentiske prosesser som du kan stole på!

01. Innsamling av informasjon

For å hjelpe oss med å forstå ideene dine, er det første trinnet å samle inn nødvendig informasjon. Enten det er fysiske møter, mail, telefon eller videosamtaler sørger vi for at vi alltid er tilgjengelige.

l

02. Utvikling av manus

Neste trinn er manuskriptet. Hovedmålet med videoen din blir forklart her før den settes i produksjon.

03. Storyboard og karakterer

Når vi har skrevet ned skriptet, går vi videre til storyboarding. Her lager vi en visuell representasjon av hvordan ferdige filmen skal se ut.

04. Fortellerstemme

Fortellerstemme-artistene spiller deretter inn manuset i henhold til dine krav og gir det liv!

05. Animasjon og spesialeffekter

Neste trinn er videoskriptet. Hovedmålet med videoen din blir forklart her.

I

06. Publisering

Det er det! Prosjektet er klart for å bli lagt ut på hvilken som helst plattform du ønsker! Len deg tilbake og gled deg over sluttproduktet.

Vi kan lage animasjon av din idé!

Hos oss trenger du ikke å bekymre deg for ikke å vite hvordan videoproduksjon er, eller hvordan du skal gjøre det. Så lenge du har en idé, kan vi hjelpe deg gjennom det hele! Våre eksperter er alltid tilgjengelige, vi bryr oss om merkevaren din og vil se deg lykkes! Det er vår prioritet å sørge for at bedriften din når sine mål eller kommer så nær dem som mulig gjennom vår tilpassede og engasjerende videoanimasjonstjeneste.