Webutvikling

Meta IT tilbyr pålitelige tjenester innen webutvikling ved å generere de beste resultatene for å styrke virksomheten din. Vi har kontor i Sogndal Sogn og Fjordane, og leverer våre tjenester over hele Norge.

N

Responsiv nettdesign

N

Ren kode

N

Optimalisert sidehastighet

Tilpassede webutviklings- tjenester

Meta IT har god erfaring med tjenester innen webutvikling og etablering av nettsteder som er responsive, høytytende og meget attraktive ved bruk av nyeste webteknologier. Vi gir oss ikke før vi selv mener at vi har et godt produkt, og ikke minst før våre kunder er 100% fornøyde. Våre webtjenester inkluderer responsive og mobilvennlige webdesign, skreddersydde netthandel- løsninger og mer avanserte webbaserte systemer ved bruk av gode praktiske gjøremåter og nyeste teknologiplattformer.

WordPress webutvikling

WordPress har gjort webutvikling lettere ved å kunne utvikle gode funksjonelle nettsteder raskt. Uerfarne brukere kan enkelt administrere innhold av nettstedet og gjøre endringer uten å ha noe som helst erfaring med koding. Likevel, trengs det fagfolk for å utvikle en god nettside som er responsiv, som snakker godt med søkemotorer og sosiale medier og som tar høyde for sikkerhet og GDPR. Et godt design og bra innhold med en rød tråd over det hele er også meget viktig i denne sammenheng. 

Skreddersydde, meget attraktive og unike WordPress løsninger er en av våre kjernetjenester innen webutvikling. WordPress er en god løsning fordi det er:

 • Lett å administrere
 • Søkemotorvennlig
 • Kostnadseffektivt
 • Mobilvennlig

Squarespace webutvikling

Squarespace er eid av Squarespace, utviklingen er styrt av Squarespace og all funksjonalitet er bygd inn i verktøyet. Ett klikk så har du tilgang til all funksjonalitet. Squarespace har mange fellestrekk med Apple. Brukervennlig, tilstrekkelig med funksjonalitet – og alt fungerer.

Squarespace er enkel i bruk. Å legge til foto, video eller lyd er enkelt, og med «drag-and-drop» funksjonalitet er det veldig enkelt å bygge opp sider som ser bra ut.

Squarespace har sentral drift, høy oppetid og er hele tiden oppdatert. Status på drift kan du følge med på her.

All funksjonalitet for å få suksess på Google, er lett tilgjengelig og du trenger hverken plugins eller være ekspert. I januar 2019 gjorde Squarespace endringer på såkalt “trailing slash”. Dette har tidligere gitt Squarespace-sider dårlig score på SEO-analyser, men dette er nå justert. I 2018 kom også den viktige integrasjonen til Google Search Console i Squarespace. Med ett tastetrykk får du tilgang til alle data i Google Search Console integrert i Squarespace!

 • Enkel i bruk
 • Alltid oppdatert
 • Søkemotorvennlig
 • Nyhetsbrev integrasjon

Laravel webutvikling

Laravel er en av de mest effektive rammeverkene som brukes for å utvikle komplekse funksjoner med stor nøyaktighet. Laravel er et rammeverk av Hypertext Preprocessor som er basert på MVC modellen. 

Vårt team har god erfaring med å lage Laravel applikasjoner med ren kode. Laravel plattformen er en av de mest sikre for webutvikling.

 • Beskyttet rammeverk
 • Gode funksjoner
 • God ytelse

PHP og MySQL

PHP og MySQL er viktige og mye brukt åpen kildekode- teknologier som er ideell for rask utvikling av databasedrevne web -applikasjoner eller tilpassede nettsteder.

 • Enkel autentiserings system
 • Ren og enkel API
 • Kostnadseffektivt

Utvikling av netthandel (Nettbutikk)

E-handel har vært den raskest voksende industrien og det fortsetter i større og større grad. Dette har reist en alvorlig konkurranse for eksisterende markeder, og et sterkt behov er blitt utviklet for å gå «digitalt» for enhver virksomhet.

Bedrifter trenger å vedta nyeste teknologiske løsninger, og kundefokuserte strategier er nødvendige. Den beste måten å holde seg konkurransedyktig på er gjennom e-handel webutvikling med høy kvalitet. Ved at trenden flytter seg mot online netthandel har lokale butikker fått et sterkt behov for e-handel plattformer.

Meta IT tar sikte på å gi løsninger som er egnet for bedrifter. Vi tilbyr gratis konsultasjon med høyde for hvordan du kan bli synlig på nettet, og tilegne deg en god nettbutikk.

Har du problemer med å nå dine kunder på nettet?

Dårlig webløsning kan være grunnen! Vi lever i en digital tid der alt kan gjøres på Internett. Moderne brukere verdsetter tiden sin. De går online for å handle og bestille tjenester, og hvis de ikke kan finne firmaet ditt eller sliter med å finne veien rundt nettstedet ditt – taper du penger.

Hos Meta IT vet vi at suksessen til virksomheten din er veldig viktig for deg.

Vi benytter oss av alle våre ressurser, ferdigheter og erfaring med digitale markedsføringsløsninger for å hjelpe bedriften din med å oppnå eksepsjonelle resultater, uavhengig av størrelsen.

Hvis du ønsker et brukervennlig system som er lett å jobbe med, til en bra pris – kom i gang med Meta IT i dag.

Start noe nytt med Meta IT
Si hei!

FUS - CAMPUS SOGNDAL

- Nettverk av gründerbedrifter og etablert næringsliv

Vi har kontor i vakre Sogndal - Vestland fylke, og leverer våre tjenester over hele Norge.

Personvern

Meta IT SiteLock - metait.no