Apputvikling

Fra design til rådgivning til apputvikling, våre tjenester er strømlinjeformede og optimaliserte for å hjelpe deg med å levere løsninger som løser reelle problemer.

 

  • iOS
  • Android

Apputvikling – Designtenking

Design og oppdagelse -fasen er lengre intensive arbeidsøkter for å hjelpe deg med å definere produktmål og forretningsutfall, prioritere produktfunksjoner og bestemme hva du skal inkludere i ditt levedyktige minimumsprodukt. Design og oppdagelse setter rammene for apputvikling, og gir deg nøkkelfunksjoner, wireframes, mockups og en prototype for app som er klikkbar.

Native iOS og Android apputvikling

Meta IT tilbyr tjenester innen iOS og Android- apputvikling som dekker hele utviklingssyklusen, fra konsept til distribusjon og support. Med våre underleverandører som er spesialiserte på appdesign- og utvikling, leverer vi tilpassede produkter fra ende til ende som omfatter hele serien med iOS og Android enheter.

Apputvikling prosess:

Autentiske prosesser som du kan stole på!

Spesialiserte utviklere

Erfarne spesialiserte utviklere utpekt til ditt prosjekt.

/

Ende-Til-Ende

Våre apputviklingstjenester inkluderer rådgivning og produktstrategi, UX / UI-design, utvikling, testing og teknisk levering.

Distribusjon

Vi håndterer hele innsendingsprosessen til App Store og Google Play.

Vedlikehold og support

Attraktive driftsavtaler som hjelper deg med å holde deg oppdatert på plattformoppdateringer og appoppgraderinger.

Vi kan apputvikling!

Meta IT tilbyr komplette apputviklingstjenester, og håndterer hele utviklingssyklusen fra konsept til levering og support. Ta kontakt i dag for å se hvordan apputviklingstjenestene våre kan hjelpe virksomheten din til å bygge sterkere, varige mobilforhold til kundene dine.