Nettbutikk

Gled kundene dine med den perfekte nettbutikken som er bygget og administrert av oss med full service. Bygget på Magento eller WooCommerce plattformen, vil din nettbutikk helt sikkert skille seg ut.

N

Brukervennlig nettbutikk

N

Problemfrie transaksjoner

N

Enkel styring av varesortiment

E-handel – nettbutikk utviklingsløsninger

Forvirret angående hvilken netthandelsløsning du skal velge? Vel, ikke bekymre deg. Vi er her for å gjøre denne oppgaven enkel for deg. Vi vet at alle kunders krav er forskjellige. Derfor gjør vi en innsiktsfull og kort analyse av din virksomhet, produkter, publikum, budsjett og krav. Vi tilbyr de beste løsningene for å gi et løft til din online virksomhet.

Gled kundene dine med den perfekte nettbutikken som er bygget og administrert av oss med full service. Vi spesialiserer oss på webutvikling, design, markedsføring og vedlikehold av nettsteder. Ikke kjent med endringer i teknologitrender? Det er helt i orden fordi vi vil administrere de teknologiske nyansene i nettbutikken din. Bygget på Magento eller WooCommerce plattformen, vil din nettbutikk helt sikkert skille seg ut blant flommen av nettbutikker.

Integrerer digital handleopplevelse med nettbutikk!

Verden har blitt konvertert til en global landsby på grunn av internett. Vi forstår internettets enorme nett og viktigheten av online tilstedeværelse. Døren til mange forretningsmuligheter åpnes ved hjelp av PCer, smarttelefoner og nettbrett. Vi studerer markedstrender og kompatibilitet som tiltrekker kunder.

Et konstant forhold til kundene våre er nøkkelen til å lage den mest brukervennlige nettbutikken som integrerer digital og fysisk handleopplevelse. Vi kommer til en gjensidig avgjørelse etter korte diskusjoner om målgruppen til nettbutikken. Vi jobber både i virksomhet-til-virksomhet (B2B) så vel som forretnings-til-kunde (B2C). Vi har perfekte løsninger for å øke konvertering, måling og analyse.

De mest prøvde og testede SEO-teknikkene brukes til å skaffe kunder som nettbutikken din krever. For å bygge et vellykket nettsted for netthandel er det svært viktig å eksponere butikken din til det maksimale av søkemotorene. Vi hjelper deg med å komme med innovative ideer for å tiltrekke seere og konvertere dem til lojale kunder. Vi er godt erfarne med Magento- og WooCommerce-plattformer som hjelper oss å gi våre kunder rimelige rammer for perfekt lansering av nettbutikker.

WooCommerce nettbutikk

Selg alt du ønsker ved hjelp av den fineste WordPress-utvidelsen som gjør det glatt og enkelt å utvikle nettbutikk. Forbedre planene og ideene dine med de klassiske designene som tilbys av WooCommerce kombinert med storslåtte funksjoner og uavbrutt ytelse. Det er utvilsomt vanskelig å finne en lignende utvidelse som har samme potensialnivå.

Med WooCommerce har du masse fleksibilitet med produktene dine uten å forstå tekniske problemer. Kategoriser produkter, legg til attributter, bruk verktøy for kundeengasjement og administrer varelager, frakt, kuponger osv. Uten problemer. Vi kan ganske enkelt bruke de innebygde temaene for å lage en ukomplisert start på nettbutikken din og deretter tilpasse det for å gi det et helt nivå av unikhet.

Magento nettbutikk

Å bygge et nettsted for netthandel fra grunnen av er en krevende oppgave. Magento er en av de mest populære plattformene som hjelper en å designe attraktive nettsteder, utvikle nettbutikken med et ekstremt brukervennlig grensesnitt og bygge en nettbutikk som er rimelig. Magento har omfattende funksjoner og høy fleksibilitet.

  • Enkel i bruk
  • Attraktivt
  • Søkemotorvennlig

Dine ønsker og krav til nettbutikk er vår forpliktelse!

Hvilket er den viktigste fasen ved lansering av en nettbutikk?
Planlegging. Vi forstår det betydningsfulle grunnarbeidet som kreves for å gjøre dette mulig.

Siden din nettbutikk er en viktig representasjon av virksomhetens identitet, er et skreddersydd design og inkludering av viktige funksjoner avgjørende.

På det første stadiet har vi en detaljert økt med våre kunder for å verve kravene. Vi diskuterer muligheten for egenskaper og funksjoner.

Prosessen med å bygge og opprettholde en nettbutikk er krevende og krever oppmerksomhet til detaljer som fremtidige rabatter, priser, produktsortiment, produktklassifisering og betalingsmetoder. Det er svært viktig for oss å tilfredsstille de minste kravene fra våre kunder.

Hvis du ønsker et brukervennlig system som er lett å jobbe med, til en bra pris – kom i gang med Meta IT i dag.